Pelialue

Vihtijärven pelialue on Chairborne Oy:n hallinnoima alue. Chairborne koostuu kahdesta tiimistä Nolife:sta ja Kt-va:sta. Pelialueella on pelattu viikonloppupeleistä aina 700 pelaajan massatapahtumiin jo vuodesta 2003 asti. Pelialue koostuu useista eri kylistä, joista varmasti tunnetuin on Hanala.

Ajo-ohjeet

Pelialueen löytää yleisimmät navigaattorit osoittella: Vihti, Kytäjäntie 601

Helsingin suunnasta: 

3-tietä Hämeenlinnaan/Tampereelle päin, Klaukkalan liittymästä ylös, noin 25km suoraan Lopen suuntaan, Vihtijärvellä käänny oikealle (kyltti jossa lukee Kytäjä 15), aja noin 6 km.  Pelialue oikealla. Pelialueen lähes läntisimmästä kulmasta lähtee metsätie josta pääsee kävellen ilmoittautumispaikalle. Jätä tavarat metsätien risteykseen. Pysäköintipaikalle on matkaa alle kilometri (merkitty karttaan).

Nummelan suunnasta:

Ajetaan noin 27 km Hyvinkäälle päin, käännytään Lopen suuntaan, aja noin 6 km, Vihtijärvellä käänny oikealle (kyltti jossa lukee Kytäjä 15), aja noin 6 km.  Pelialue oikealla. Pelialueen lähes läntisimmästä kulmasta lähtee metsätie josta pääsee kävellen ilmoittautumispaikalle. Jätä tavarat metsätien risteykseen. Pysäköintipaikalle on matkaa alle kilometri (merkitty karttaan).

Tampereen suunnasta: 

3- tietä Helsingin suuntaan, Hyvinkään liittymästä (Läyliäinen) ylös josta Läyliäisen suuntaan noin 15km, Kytäjän kioskin kohdalta käänny Vihtijärven suuntaan jota tietä aja noin 8 km, kestopäällysteen alkamisesta on matkaa pelialueen risteykseen noin 500 m (Pelialue vasemmalla).

Kartta pelialueesta: http://www.chairborne.info/peli-info/Vihtijarvi_Pelialue_PFOR5_001.jpg

Ajo-ohjekartta: http://www.chairborne.info/peli-info/CDS2_ajo-ohje_iso.gif

Pelialueen kylät

Hanala

Hanala Hanala, suurin kylä Vihtijärven pelialueella. Hanalassa tapahtuu ilmoittautuminen ja alkubriiffi. Hanalasta tavoitat aina pelinjohdon. Hanala koostuu n. 15 talosta, ja erilaisista torneista ja suojista. 

Hanala2 Hanala3 Hanala4 Hanala5

Korkkila

Korkkila6

Korkkila on Vihtijärven pelialueen toiseksi suurin kylä. Korkkilassa sijaitsee mm. kaupungintalo ja "baari". Korkkilaan on matkaa Hanalasta n. 0,6km

Korkkila2 Korkkila3 Korkkila4 Korkkila5

Pfor-hq

Pfor-hq on pieni raja-asema SSG:n ja SD:n rajojen välillä. PFOR-HQ koostuu ns. parkkipaikasta tornista. Pfor-hq on palkkasotilaat-osapuolen tukikohta.

NeoTuoppia

[tiedot lisätään keväällä, kun päästään kuvailemaan/kunnostamaan em. aluetta] 

Ex-tuoppia

ex-tuoppila1

Ex-tuoppia on aivan Korkkilan läheisyydessä. Ex-tuoppiassa on useita rakenteita. Tulevassa tapahtumassa sen kuntoa/käyttöä pyritään nostamaan.

Cqb-alue

cqb7 Vihtijärven uusin tulokas, CQB-alue, koostuu useista "taloista" ja suojista. CQB-alue sijaitsee aivan Korkkilan välittömässä läheisyydessä.

cqb1 cqb2 cqb3 cqb4 cqb5 cqb6

Nallestania

Nallestania on Vihtijärven pelialueen syrjäisin kylä nähden Hanalaan. Nallestania on kukkula, joka koostuu useista hiekkasäkki-suojista ja muutamasta hökkelistä. YouTube-kuvaa nallestanian valtauksesta.